buduaar buduaari pildistamine jumestus fotosessioon saaremaa

Brigita self-love buduaari fotosessioon

“Olen inimene, kes enamus kordadel peeglisse vaadates iseennast kritiseerib. Kõik, mida ma näen tundub vale ja mitteaktsepteeritav tänapäeva ühiskonnas. Sotsiaalmeedia on jätnud oma jälje aga kindlasti ka pidev kommentaar selle kohta, kui kõhna ma olen.

Otsustasin, et selline suhtumine endasse peab muutuma ja kinkisin endale buduaari sessiooni. Juba enne lõpptulemuse nägemist olin nii õnnelik, terve sessiooni vältel oli väga positiivne ja meeldiv energia. Enamasti dressides losutav mina sai ennast tunda väga naiselikuna.
Lõpptulemust nähes tuli vägisi naeratus suule. Naiselik ilu on nii imeline.” Brigita.


See on nii huvitav, kuidas meie ajud töötavad, mina Brigitat vaadates ei arvaks kunagi, et ta võiks endas kahelda. Tegemist on igati ilusa, aruka ja toreda neiuga ning justkui on kõik olemas, aga siiski… Meil kõigil on omad ebakindlused ja kui mina, fotode näol, suudan kasvõi natukene inimest paremini tundma panna ja luua imelisi emotsioone, siis minu eesmärk on täidetud.
Just selle pärast panin oma fotograaf-jumestaja nimeks Emotions by Kris.
Soovid ka? KIRJUTA MULLE